Smart Plug afbrydes uventet

I undtagelsestilfælde kan det ske, at forbindelsen til et Smart Plug går tabt. Nogle gange genoprettes forbindelsen, andre gange gør den det ikke.

Denne afbrydelse har normalt en af disse to grunde, og begge har at gøre med Wi-Fi-netværket.
Afstanden mellem Wi-Fi-routeren og stikket er for stort. Som følge heraf er signalet for lavt, og forbindelsen går nogle gange tabt. For at løse dette anbefaler vi at reducere afstanden mellem Wi-Fi-routeren, forstærke signalet eller ændre Wi-Fi-kanalen. Se routerens manual for dette.
Nogle Wi-Fi-routere udsender et SSID med samme navn (netværksnavn) på både 2,4 GHz og 5 GHz. Se denne artikel for at få løsninger.

https://support.hihome.eu/article/21-hihome-producten-en-2-4ghz-en-5ghz-wi-fi-netwerken