Opbevaring af Hihome Video Cloud

Hihome Kameraer og dørklokker er alle udstyret med en microSD-kort kapacitet til opbevaring af billeder. Et til tider mere sikkert alternativ er Hihome Video Cloud Storage. I dette tilfælde gemmes billederne ikke lokalt, men sikkert i skyen. Så når et kamera bliver stjålet, forbliver billederne tilgængelige i skyen.

Funktioner Video Cloud Storage:

- Optagelse af billeder baseret på bevægelsesdetektering. For effektivt at håndtere både din internet / WiFi-forbindelse og også spare lagerplads, registreres kun de øjeblikke, hvor bevægelsesregistreringen er registreret. Så det er ikke sådan, at 24/7 billede er gemt. Det er derfor vigtigt at indstille bevægelsesdetekteringen af kameraet korrekt. Det er nemt at teste ved (midlertidigt) at konfigurere meddelelser om bevægelsesregistrering på din smartphone. Du vil derefter modtage meddelelser, hvis der registreres bevægelse.

- Optagelserne er krypteret (AES-krypteret og uploadet via en TLS-kanal) og gemmes derfor sikkert. Kun du kan se og afspille billederne, selvom kameraet er stjålet. Hvis du vil gemme billederne, skal du downloade dem til din smartphone.

- Du kan linke flere enheder til kontoen / huset og også se billederne med flere enheder. Familiemedlemmer kan også bruge det.

Lagerplaner:

Der er to abonnementer, der kan købes både pr. måned eller om året.

Grundlæggende plan: Optagelser ved detektion gemmes i 14 dage. Så du har 14 dage til at søge og se tilbage på billederne og muligvis gemme dem lokalt på smartphonen. Omkostninger ved grundplanen € 3,99 for 30 dage eller € 39,99 for 365 dage.

Premium Plan: Registreringsoptagelser gemmes i 30 dage. Så du har 30 dage til at søge og se tilbage på billederne og muligvis gemme dem lokalt på smartphonen. Omkostninger ved Premium Plan € 8,99 for 30 dage eller € 89,99 for 365 dage.

Abonnementer er gyldige pr. kamera. Hvis du har flere kameraer, hvis billeder du vil gemme i skyen, har du brug for flere abonnementer.