Oprette en Hihome App-konto

Hvordan opretter du et Hihome Smart Home? Følg nedenstående trin.

1. Download Hihome Smart App i Apple App Store til Apple iOS smartphones, eller i Google Play Store til Android smartphones.

Klik på App Store-logoerne for at gå direkte til App Store/Play Store eller scanne QR-koden med din smartphone.

2. Opret en Hihome-konto ved at registrere.

3. Læs privatlivspolitikken, og klik på Enig.

4. Hihome Smart App genkender det land eller område, hvor du befinder dig via smartphonen. Du kan justere dette manuelt. Nej, så din e-mail-adresse. På denne e-mail-adresse modtager du nu en bekræftelseskode.

5. Indtast bekræftelseskoden, og angiv en god adgangskode.

6. Hihome Smart App- og Cloud-kontoen er oprettet. Du kan begynde at parre enheder.