Home / Family Management - Hjem / Home / Tilføj Familie

I Hihome Smart App kan du oprette et hjem til et hjem eller en del af det. Vi kalder det også en familie. På denne måde kan du organisere dine enheder i dette hjem eller familie og også arrangere adgang til dem.

Eksempel: Du har dit hjem, der er tilgængeligt for dine familiemedlemmer. Du kan invitere disse familiemedlemmer til at styre enheder via deres egen Hihome App-konto. Hvis du også har et hjemmekontor og ikke ønsker at give dine familiemedlemmer adgang til kontrolenheder på hjemmekontoret, kan du oprette et separat hjem / hjem / familie. Du kan også invitere andre brugere til dette hjem/hjem/familie. Det kan f.eks. være en medarbejder eller kollega.

1. Du har oprettet dit første hjem / hjem / familie. I vores eksempel er det Akademiet.

2. Klik på navnet på Home / Home / Family, i vores tilfælde Academy og valget Home Management vises

3. Nu følger valget om at tilføje et hjem / Hjem / Familie ved Tilføj Familie.

4. Du kan nu tilføje et ekstra hjem /hjem/familie. Angiv et navn og en placering. Også, standard værelser er nu føjet til dette hjem / Hjem / Familie. Du kan justere navnene på værelser, antallet af værelser og ordren senere.

5. Du kan også angive en placering af dette hjem / hjem / familie. Som standard vælges smartphonens placering (forudsat at placeringstjenesten er aktiveret). Det er også muligt manuelt at angive en placering. Indstilling af placeringen er dog ikke nødvendig, hvis du vil bruge smarte scenarier, hvor vejr eller tidspunkt for solopgang og solnedgang er vigtige, er det tilrådeligt.