Home/Family Management - Administrationsrum

For at kunne styre driften af smarte enheder pr. værelse i dit hjem, er det tilrådeligt at forbinde de tilknyttede enheder til et rum. Når du opretter et hjem / hjem / familie, oprettes en række værelser som standard. Du kan ændre antallet af værelser, navnet og ordren. Dette kan være nyttigt til forskellige handlinger og også opererer via stemmeassistenter. For eksempel: Hey Google, tænde lysene i køkkenet. Det er nyttigt, at de pågældende lamper er knyttet til rummet med navnet køkken.

1. Klik på de tre prikker.

2. Vælg Room Management.

3. Vælg nu det rum, hvis navn du vil ændre, eller vælg Tilføj værelse.

4. Hvis du vil ændre visningsrækkefølgen, skal du klikke på de 3 søjler øverst til højre.

5. Nu kan du tilpasse værelserne i rækkefølge ved at trække dem. Fjernelse er også muligt.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os