Hjem/Familiestyring - Tilføj bruger

Du kan føje flere brugere til hjemmet/hjemmet/familien. Dette kan være nyttigt for at give familiemedlemmer eller andre adgang til alle dine enheder. Bemærk venligst! Hvis der er enheder, som du ikke ønsker at give adgang til, skal du oprette et separat hus / hjem / familie og ikke give adgang til det.

1. Hvis du vil tilføje en bruger, skal du først vælge Hjemmeadministration.

2. Vælg derefter Hjem/Hjem/Familie - i dette eksempel Academy.

3. Vælg derefter Tilføj medlemmer

4. Send derefter en invitations-URL som SMS, eller kopier URL-adressen for at sende den på en anden måde.

5. Den nye bruger kan downloade Hihome Smart App via webadressen på denne måde. Sms'en indeholder også en "Invitationskode".

Denne kode giver brugeren mulighed for at acceptere deres invitation i Hihome Smart App. Se screenshots nedenfor.