Gruppere enheder

Hvis du vil kombinere flere enheder for at styre dem samtidigt eller gennem smarte scenarier, kan du gruppere dem sammen.

Du kan kun kombinere enheder inden for samme produktkategori, så grupper smarte pærer med smarte pærer, smarte stik med smarte stik.

1. Vælg en af de enheder, du vil gruppere. I dette eksempel vælger vi skrivebord 1.

2. I kontrolpanelet på denne lampe klikker vi på blyanten for indstillinger.

3. Vælg Opret gruppe.

4. Vælg de ønskede enheder.

5. Bekræft og hvis det ønskes, giv en til gruppen.

6. Gruppen er oprettet. Det er muligt at tilføje nye enheder senere. Det kan du gøre ved at følge ovenstående trin. De grupperede enheder kan nu betjenes som én.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os