Apparaten inschakelen op basis van zonsopgang of ondergang

Det kan være meget nyttigt at have alle lysene i dit hus eller i et rum tændt automatisk. Selvfølgelig kan du indstille en fast tid til at tænde for en enhed eller gruppe, men det kan være ønskeligt at have denne tid justeret til sæsonen. For eksempel baseret på den daglige skiftende tid for solnedgang.

I eksemplet nedenfor viser vi dig, hvordan du konfigurerer dette. Vi sigter mod at tænde gruppen af lamper ved navn Desk, automatisk, 30 minutter før solnedgang. Det er vigtigt, at der er angivet en placering i Hihome-appen, da placeringen bestemmer den automatiske bestemmelse af solnedgangstidspunktet pr. dag.

1. Kies in het hoofdscherm voor Scene.

2. Kies "+" om een automatisering toe te voegen of Scene maken

3. In dit voorbeeld willen we inschakelen op basis van tijdstip van zonsopgang, dus kiezen we voor de categorie Als het weer verandert.

4. Vælg derefter Solopgang/solnedgang.

5. Selecteer Zonsopkomst.

6. Kies het aantal minuten voor of na zonsopgang.

7. Nu zie je een bevestiging van je instelling en kiest Dan voor een aktie.

8. Vervolgens kies je het er op het ingestelde moment moet gebeuren. In dit voorbeeld kiezen we "Control Single Device" en kies het betreffende apparaat.

9. Nu kies je welke handeling er moet plaatsvinden, in dit voorbeeld moet de lamp worden uitgeschakeld. Sla dit op.

10. Nu vil du se en oversigt over den smarte automatisering.

11. Geen je Scene een naam en sla dit op.

12. Vanaf nu gaat de Buitenlamp vanzelf uit op het tijdstip van zonsopkomst en zal gedurende de tijd steeds aanpassen o.b.v. de wisselende tijd.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os