Med hvilke radiatorventiler er Hihome Smart Radiator Thermostats kompatible?

Kontroller, at din radiator er udstyret med en termostatventil. Det er nemt at afgøre. Hvis du i øjeblikket har en manuel termostat radiatorventil (TRV), kan du bruge Hihome Smart TRV i 90% af tilfældene. Når du har en simpel manual ON / OFF dækning, kan du ikke bruge en TRV.
Hihome Smart Radiator Thermostat er baseret på den almindeligt anvendte M30x1.5-tråd. Du kan erstatte eksisterende TRV'er af følgende mærker uden behov for en adapter:

De fleste radiatorventiler bortset fra M30x1.5, kan installeres med en af de 4 adaptere som inkluderet i kassen.

For Giacomini- og Roca-termostatventiler er der inkluderet en adapter (type 1) i kassen.

For termostatventiler fra Danfoss model RAV og RAC-N er der inkluderet en adapter (type 2) i kassen.

Til termostatventiler af Ovntrop-modellen UniXD, Danfoss RA-A, B, C og FAR er der inkluderet en adapter (type 3) i kassen.

For termostatventiler fra Caleffi og Emmeti er der inkluderet en adapter (type 4) i kassen.