Tilføj Hihome Smart Wi-Fi-enhed manuelt

Hvis du vil tilføje en Hihome Smart WiFi-enhed manuelt, skal du følge nedenstående trin.

1. Åbn Hihome Smart App og klik på "+" eller Tilføj enhed.

2. Sørg for, at den enhed, der skal tilføjes, er i parringstilstand. Det kan du gøre ved at følge de specifikke instruktioner for at nulstille enheden.

En Hihome Smart stik i parringstilstand giver en hurtigt blinkende LED. En Hihome Smart LED-lampe i parringstilstand blinker hurtigt.

Vælg den type enhed, du vil tilføje på skærmen nedenfor.

3. Sørg for, at din smartphone er tilsluttet det WiFi-netværk, som du vil tilslutte den smarte enhed på tidspunktet for parringen. BEMÆRK VENLIGST! Dette skal være et 2.4Ghz kun WiFi-netværk. Smarte enheder fungerer ikke med 5Ghz WiFi-netværk og bruger i kombination med dual-band WiFi-netværk forårsager ofte problemer. For en forklaring, læs denne artikel: https://support.hihome.eu/article/21-hihome-producten-en-2-4ghz-en-5ghz-wi-fi-netwerken

4. Derefter findes enheden og føjes til dit hjem.

5. Du kan nu vælge at ændre navnet på enheden og føje den til et rum. For eksempel: Bordlampe stue