Hihome Smart Wi-Fi GEN.2-enhed tilføje

Siden 2021 er mange Hihome-enheder udstyret med et GEN.2-chipsæt. Ud over WiFi er dette chipsæt udstyret med et Bluetooth-modul. Dette Bluetooth-modul er beregnet til hurtig og næsten automatisk parring. Det er nødvendigt at have Bluetooth-tjenesten aktiveret på den smartphone, som parringen er startet med.

Det er også vigtigt, at smartphonen er tilsluttet det samme WiFi-netværk som målnetværket for enheden, der skal parres på tidspunktet for parring.

1. Åbn Hihome Smart App og vælg "+" eller tilføj enhed

2. Sørg for, at den enhed, der skal tilføjes, er i parringstilstand. Det kan du gøre ved at følge de specifikke instruktioner for at nulstille enheden.

En Hihome Smart stik i parringstilstand giver en hurtig blinkende LED. En Hihome Smart LED pære i parringstilstand vil blinke hurtigt. Den enhed, der skal parres, genkendes automatisk.

3. Så snart der findes en parret enhed, vises ovenstående skærm. Vælg derefter at tilføje.

Klik på "+" for at tilføje den fundne enhed. Det kan også være flere enheder.

4. Sørg for, at din smartphone er tilsluttet det WiFi-netværk, som du vil tilslutte den smarte enhed til på parringstidspunktet. OPMÆRKSOMHED! Dette skal kun være et WiFi-netværk på 2,4 Ghz. Smarte enheder fungerer ikke med 5Ghz WiFi-netværk, og brug i kombination med Dual-band WiFi-netværk forårsager ofte problemer. For en forklaring, læs denne artikel: https://support.hihome.eu/article/21-hihome-producten-en-2-4ghz-en-5ghz-wi-fi-netwerken

5. Derefter vil enheden blive fundet og tilføjet til dit hjem.

6. Du kan nu eventuelt ændre navnet på enheden og føje den til et rum. For eksempel: Twilight lampe stue