Tilføj Hihome Zigbee/Wi-Fi Gateway

For at tilføje Zigbee-enheder og sensorer til dit hjem er der brug for en Zigbee Gateway. Nedenfor viser vi, hvordan du nemt tilføjer Hihome Zigbee WiFi Gateway.

1. Åbn Hihome Smart App og klik på "+" eller Tilføj enhed.

2. Vælg "Automatisk scanning" på skærmen. Hihome Smart App søger efter enheder, der er i parringstilstand og klar til parring.

3. Sørg for, at Zigbee WiFi Gateway er i parringstilstand. Når porten leveres med spænding, når den kommer ud af kassen, lyser den blå LED kontinuerligt, og den grønne LED blinker kontinuerligt. Dette angiver, at gatewayen er i parringstilstand. Hvis den grønne LED ikke blinker, og den blå LED ikke er tændt, skal du nulstille gatewayen ved at trykke på og holde knappen nede i 5 sekunder. Når gatewayen er udgivet, genstartes den i tilslutningstilstand. Bekræft derefter, at den grønne LED blinker (2x i sekundet), og at den blå LED er tændt kontinuerligt.

4. Når enheden er fundet, vises den.

5. Klik på Næste og gennemgå aktiveringen. Du kan blive bedt om at bekræfte WiFi-netværket og adgangskoden. Sørg for, at din smartphone er tilsluttet det WiFi-netværk, som du vil forbinde den smarte enhed på tidspunktet for parringen. BEMÆRK VENLIGST! Dette skal være et 2.4Ghz kun WiFi-netværk. Smarte enheder fungerer ikke med 5Ghz WiFi-netværk og bruger i kombination med dual-band WiFi-netværk forårsager ofte problemer. Du kan få en forklaring ved at læse denne artikel: https://support.hihome.eu/article/21-hihome-producten-en-2-4ghz-en-5ghz-wi-fi-netwerken

6. Juster om nødvendigt navnet på enheden.

7. Zigbee Gateway er klar til at tilføje Zigbee sub-enheder.