Montering og kobling af Hihome Smart Thermostat Button (TRV)

For at bruge Hihome Smart Thermostat-knappen kan en række trin udføres.

Først og fremmest skal det fastslås, at en termostatknap udskiftes og ikke en gammeldags hane. En termostatventil, der allerede er udstyret med en (manuel) termostatknap, kan bruges. Hvis radiatoren er udstyret med en simpel skive, der kan drejes åben og lukket, er det sandsynligt, at der ikke er monteret en ventil, der er egnet til en termostatknap, og derfor kan en smart termostatknap ikke fungere. For det første samles en passende ventil, hvis det er nødvendigt.

Derefter bestemmer du, om ledningsforbindelsen til Hihome smart Thermostat-knappen passer uden en adapter. Hihome smart Thermostat-knappen er udstyret med den mest almindelige M30x 1,5 mm ledning. Adaptere er også inkluderet for de mest almindelige vandhaner / ventiler. Se denne liste som reference: https://support.hihome.eu/article/6-which-radiator-valves-are-compatible-with-the-hihome-smart-radiator-thermostats-compatible-with

Knappen Tilslutter:

Trin 1. Fjern den eksisterende knap, og find ud af, om hihome smart thermostat-knappen er i form, og/eller vælg den relevante adapter.

Trin 2. Sæt de 2 AA-batterier i. Nu displayet vil vise LA blinkende. Stiften, der styrer ventilen, er nu helt trukket tilbage. Når dette er afsluttet, vil LA brænde kontinuerligt. Kontroller, at pennen faktisk er helt trukket tilbage.

Trin 3. Nu skrue Hihome smart Termostat knop på vandhanen og stramme den fast i hånden. Normalt er et par tænger ikke nødvendigt, og at montere dem for tæt kan forårsage skade på hanen eller termostatknappen.

Trin 4. Displayet viser stadig LA kontinuerligt. Tryk nu på det runde opkald. LA vises blinkende igen, indtil kontrolstiften har åbnet hanen helt. Den smarte termostatknap er nu kalibreret.

Trin 5. Log ind på Hihome smart Thermostat-knappen via Hihome-appen på den allerede installerede Zigbee Gateway.

Opret forbindelse til Hihome-appen.

Trin 1. Kontroller, om Zigbee Gateway er installeret og aktiveret.

Trin 2. For at bringe Hihome smart Termostat-knappen i parringstilstand, skal du dreje knappen til positionen OF (mod uret). Tryk derefter på knappen et øjeblik, indtil "- -" bliver synlig. Knappen er nu i parringstilstand.

Trin 3. Tryk på Tilføj underdevice på enhedsskærmen på Hihome Zigbee Gateway i Hihome-appen. Den smarte termostatknap genkendes. Bekræft med Fuldført.

Trin 4. Giv termostatknappen et navn, og føj den til et rum efter behov.