Wat te doen bij een vermoedelijk defect

Alle Hihome producten worden met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard geproduceerd. Desondanks kan het voorkomen dat een product niet naar behoren werkt of lijkt te werken. Hihome Support kan je helpen een probleem te op te lossen of een defect vast te stellen.

1. Meest voorkomend probleem is een netwerk uitval. Dit wordt in 99% van alle gevallen veroorzaakt door een WiFi setting. Smart Home producten werken optimaal in een 2.4Ghz WiFi netwerk. Bij gebruik van een Dual Band WiFi netwerk kunnen zich problemen met verbinding voordoen. Lees voor een nadere toelichting en oplossing dit support artikel: https://support.hihome.eu/article/21-hihome-producten-en-2-4ghz-en-5ghz-wi-fi-netwerken
  2. Om je op afstand te helpen kunnen wij in de Hihome Cloud de zg. logfiles nakijken. Uit deze logfiles is voor onze support medewerker de nodige informatie te vinden die kan helpen bij het vaststellen van een probleem. Bij een support aanvraag is het daarom nodig het betreffende Apparaat ID op te geven. Hoe je dit ID vindt staat in dit artikel omschreven: https://support.hihome.eu/article/41-waar-vind-ik-het-apparaat-id Let op, kopieer het Apparaat ID en plak deze in je email. Screenshots kunnen niet gebruikt worden.
  3. Belangrijk is om bij een support aanvraag, de aankoopdatum en aankoopkanaal op te geven. Een kopie van de factuur is daarvoor een benodigd aankoopbewijs.

Wanneer na analyse op afstand blijkt dat het product door onze technische dienst bekeken moet worden, stuur het product dan goed verpakt met het door de support medewerker opgegeven retour nummer (RMA nummer) op naar:

Hihome - Support

RMA nummer: xxxxxx

Postbus 42

6860 AA Oosterbeek

Ongefrankeerde zendingen en zendingen zonder RMA nummer worden niet geaccepteerd.

Na een technische analyse kan worden bepaald welke oplossing er mogelijk is.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os